Accidente

Catodata se intampla, nu ai ce face, traim intr-un oras aglomerat, nu e loc de miscare, te mai lovesc unul si altul.

Pe mine m-a lovit o pisica.

Plecam intr-o dimineata  la mare, un pic somnoros, sa nu prind traficul de pe A2. Strada era pustie. Cu coada ochiului vad o pisica neagra ce alerga dintr-o curte spre strada. La naiba, ghinion! De oprit oricum nu puteam opri desi nu mergeam cu cine stie ce viteza, dar era prea din scurt. Experienta mea vasta la volan mi-a dictat sa incerc sa o ocolesc. Cu reflexe de felina am reusit sa trag doar un pic dreapta. M-a lovit undeva in aripa din stanga spate perpedincular pe directia mea de mers. Zbuf! M-am uitat in oglinda si misca: sarea de nebuna pe loc, ca o gaina fara cap,  gaina foarte ateltica de altfel, ca ajungea cam la un metru in sus. Scapa, mi-am zis.

Dupa 10 minute m-am intors pe strada aia si se linstise, era intinsa pe jos.

Ghinion deci pentru pisica neagra care a vrut sa imi iasa in cale!

Numai eu am victime la activ?

6 thoughts on “Accidente”

  1. :)))))))

    aaa…pardon:

    :((((((((((

    in primul rand: cum ma te-a lovit pisica??? :)))
    doi: gaina fara cap, dar atletica? :)))))))))))
    trei: eu cred ca doar se odihnea. din experienta mea de atlet iti zic! :))

  2. M-a lovit ca acceleratul. Era dementa, iti zic eu, vitezomana, chiar, si nu a mai putut pastra controlul directiei. L-a dat la altii.

    Din experienta ta de atlet, zici ca poti traversa prin masina mea? 😀

  3. Experiență vastă, zici?! Câinii și pisicile nu se evită prin ocolire. Dacă poți, pui frână, dacă nu… asta e. Mai bine o mască spartă, un proiector pierdut (cum am pățit eu acum o săptămână cu un câine) decât să ieși de pe șosea. Sunt o grămadă de pomi nenorociți de șoferi care au “evitat” un câine. Ai grijă!

    Victimele mele sunt doi câini. unul pe șoseaua de centură a Craiovei, anul trecut. Aveam cam 100 km/h. Era noapte. A sărit în fața mea. L-am luat direct sub roata stângă. Fără stricăiuni.

    Acum o săptămână am luat o dihanie de câine, pe șoseaua dintre Medgidia și Constanța. Am frânat, dar degeba. Spart bară de protecție, nu știu ce rahat de mască pe dedesubt, zburat proiector, rupt deflector roată stg… Casco să trăiască!

  4. Eu eram pe contrasens, ca ocoleam o groapa. De aia am putut sa trag dreapta. 🙂 Experienta mea vasta m-a facut sa vad ca nu era cine stie ce pericol sa o ocolesc. Nu exista reguli fixe in sofat. Stiu totusi ca nu se ocolesc animalele, dar la 30-40 la ora nu e pericol.