de sus

Când nu locuiam în mirificul oraș cu trafic mult și amețitor, obișnuiam să-mi încep zilele uitându-mă la imaginile preluate de niște camere aflate prin intersecții. Pe vremea aia erau împrăștiate pe diverse site-uri pe care le aveam în bookmarks, internetul mergea cu hopuri și eu n-aveam nicio treabă cu ce se întâmplă de fapt aici. Dar era liniștitor.

Apoi, când activitățiile mele zilnice nu erau niciodată aceleași și trebuia să-mi aleg un drum spre diverse zări la ore care mai de care mai dubioase, mă uitam iar după camere. Vedeam pe unde e blocată circulația, ce intersecții sunt de evitat și așa mai departe. De data asta nu mai era liniștitor, era folositor.

Se pare că între timp cineva s-a gândit să adune toate camerele într-un singur site și să mai adauge și alte informații. E vorba de Live Trafic, și e o sursă bună și pentru diverse alte treburi legate de subiectul ăsta.

Singurul dezavantaj ar fi că e mai greu să profiți de el atunci când ești chiar în trafic. De-aia aveam noi cont de twitter, pentru cine vrea să știe care-i treaba direct @dintrafic. 😀