Nissan Patrol știe ce zice

You may go faster

But I can go anywhere

😀

Văzut prin oraș acum ceva vreme. Mi se pare că se aplică și-n viață, apropo de de cât de mult ne agităm pentru nimic. Și în particular în oraș, nu pentru un Patrol, dar pentru o mașină mică. De ce să îți cumperi o mașină puternică pentru București, când nu-ți trebuie decât un amărât de Matiz? De ce să-ți iei un Lambo când nu-i trece garda de gropi și borduri?

2 thoughts on “Nissan Patrol știe ce zice”

  1. Dodge trebe in Bucuresti, sa treci peste toti. Masinile mari sunt de fite in ziua de azi. Iti ajunge o masina mica mica pititica.

  2. Se intampla sa fiu fan nissan patrol si cu tot respectul iti spun ca nu ai nimerit-o.De ce spun asta? cele mai multe patroale de la noi au motorizarile de 2.8L si 3.0L.Prima are vreo 130 CP si cealalta 160.Masinilea astea nu fug mai tare decat o dacie comunista.In general accidentele se intampla din cauza celor care merg tare nu din cauza celor mari.Intr-o parcare normala ocupa acelasi loc de parcare ca o masina de clasa medie.(nu deschid subiectul meseriasilor de parcare care poate sa ocupe si 4 locuri in acelasi timp).Un bmw seria 3 cu motor de 2.5 benzina are peste 200CP iar cele de 3000 diesel peste 250.Tinand cont de faptul ca avem o masina cu o greutate mai mica si o putere aproape dubla(comparatie intre patrolul de 2.8 si BMW 330) Capacitatea de accelerare intre doua semafoare e net in avantajul BMW-ului.Datorita faptului ca nu-mi place sa merg repede dar ma descurc destul de bine la parcari prefer ca eu si familia mea sa calatorim intr-un crucisator printre atatea Bmw-uri puternice conduse de soferi mai mult sau mai putini experimentati.In afara de patrol mai exista si porsche cayene,audiq7,Range rover,Mercedes ML toate suv-uri cu peste 250 Cp si de care ar trebuii sa ne temem mai tare deoarece sunt si mari dar si rapide iar damege-ul e considerabil mai mare.