cum am făcut să râdă o intersecţie întreagă

26 septembrie, 2007
Necategorizat | 2 reacţii

Tot azi, oră de vârf, intersecţia dintre Mircea Vodă şi Bulevardul Unirii, pe singura parte pe unde nu e voie la stânga. Eu bineînţeles pe ultima bandă, cu intenţia precisă repede înainte că mă grăbesc. În faţa mea o Dacie albă cu un conducător auto cu mâna stângă în ghips, atârnată de geam. Deja sună promiţător.

Aşa cum era de aşteptat, ciungul vrea la stânga. Eu mă înfig în claxon (ok, nu fac din astea prea des, de obicei ocolesc pur şi simplu sau în cel mai rău caz aştept) şi mă înfig în claxon şi mă înfig în claxon aşteptând aşteptând aşteptând reacţia normală – să plece naibii înainte şi gata. Iar ciungul nu şi nu şi nu, ridică un deget mijlociu bandajat la mine (???), până când îi vine ideea genială să deschidă uşa maşinii, să se întoarcă şi să ţipe:

– Da’ de ce claxonezi ********, eşti nebună?!!
– Pentru că nu se face stânga, i-di-o-tu-le!

…răspund eu, scoţând capul pe geam ca ultimul ţăran şi cu degetele încă pe claxon.

La care toată coloana care aştepta să facă stânga de pe sensul celălalt (unde e voie), care era la 20 de centimetri de noi, începe să râdă, pardon, începe să se ţină cu mâinile de burtă de râs, de uitaseră toţi de trafic intersecţie şi celelalte. :))))

Într-un final, idiotul a luat-o înainte. Nu ca să îmi facă mie pe plac, ci pentru că oricum nimeni din asistenţă nu i-ar fi făcut loc să treacă spre stânga. I-di-o-tu-le.

Reacții

2 reacții la “cum am făcut să râdă o intersecţie întreagă”

 1. Nashu_mare pe 27 septembrie 2007 11:55

  Apropo de stelutele din citat: am vazut (auzit) acum vreo luna un tip pe la 50 de ani cu barba si mustata grizonate(puteam sa fi jurat ca era cel putin profesor universitar, academician…) cum si-o scoate si si-o baga desi era clar ca nu avea habar de legislatie.

  PS: Ce se acunde sub stelute? 😀

 2. pif pe 28 septembrie 2007 18:34

  Se ascunde ca nu mai stiu exact ce mi-a spus ca eram prea concentrata la apasat claxonul. 😀

Lasă un comentariu
 • Ars poetica

  În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.