autocar grup

11 mai, 2008
Necategorizat | 1 reacţie

Când mi-am buşit maşina mi-a recomandat asiguratorul să nu mă duc la dealer pentru că sunt foarte aglomeraţi, marcă a succesului aş zice. M-a trimis la un service din Pipera, Autocar Grup pe numele lui, unde totul se rezolvă „repede şi bine” şi unde vor avea grijă de maşină, pentru că oricum „nu lucrează decât cu maşini din clase superioare”.

Ok, am fost, deşi e departe şi Pipera e o mizerie din punct de vedere al traficului şi al planului de urbanism (?). E relativ uşor de găsit, dacă „prima stradă la drepta după singura biserică din Pipera” îţi spune ceva. Service-ul arată ca un sediu de bancă, băieţii sunt amabili faţă în faţă şi atunci când răspund la telefon. Păcat că promisiunea cu „vă căutăm noi în maxim două săptămâni” s-a transformat în trei săptămâni de plimbat cu o maşină stricată, de mai aveam vreo două zile până expira termenul impus de constatare.

Oricum, după experienţa asta, nu mă aşteptam chiar să repare totul în săptămâna pe care mi-au oferit-o orientativ. Cu vacanţa de 1 mai inclusă, deci câteva zile practic, pentru schimbat cam toată partea din faţă a maşinii. Thumbs up! Thumbs up şi pentru telefonul care m-a trezit din somn joi dimineaţă să-mi spună că e gata şi pot să vin s-o iau acum. Pentru faptul că au făcut-o lună şi că mi-au agăţat odorizante brănduite pe oglindă (pe care le-am dat jos în secunda 2, nu suport chestiile agăţate pe oglindă). Că noul suport de număr e şi el brănduit, că mi-au adus-o la intrarea pe stradă ca să mă minunez din secunda 1, că nu mi-au luat bani pentru o problemă destul de gravă pe care i-am rugat să o rezolve suplimentar (pentru că nu şi-au dat seama că au rezolvat-o, but oh well :)).

Pe cartea de vizită e dat www.autocargrup.ro ca site, dar nu funcţionează. În orice caz, greu n-ar trebui să fie de descoperit.

În final, am reuşit să schimb şi anvelopele, de data asta cu ajutorul depozitului de anvelope. Din păcate, sau din fericire, toată treaba a durat fix 20 de minute într-o sâmbătă dimineaţă, aşa că prea multe comentarii n-am de făcut, deocamdată.

Ca notă de subsol, încă mă enervez când văd diferenţe de comportament ale „specialiştilor” în faţa unei femei. Când vrei să ştii ce fel de anvelope am, aşteaptă-te să pot să-ţi răspund eu, nu-mi cere talonul, iar când te rog să-mi povesteşti care e problema cu maşina, aşteaptă-te să ştiu ce-s alea bujii. Măcar atât.

Reacții

1 reacție la “autocar grup”

  1. moreno pe 21 iunie 2012 14:42

    Un service care foloseste piese din dezmembrari pe dosare de asigurare

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.