autocar grup

Când mi-am bușit mașina mi-a recomandat asiguratorul să nu mă duc la dealer pentru că sunt foarte aglomerați, marcă a succesului aș zice. M-a trimis la un service din Pipera, Autocar Grup pe numele lui, unde totul se rezolvă “repede și bine” și unde vor avea grijă de mașină, pentru că oricum “nu lucrează decât cu mașini din clase superioare”.

Ok, am fost, deși e departe și Pipera e o mizerie din punct de vedere al traficului și al planului de urbanism (?). E relativ ușor de găsit, dacă “prima stradă la drepta după singura biserică din Pipera” îți spune ceva. Service-ul arată ca un sediu de bancă, băieții sunt amabili față în față și atunci când răspund la telefon. Păcat că promisiunea cu “vă căutăm noi în maxim două săptămâni” s-a transformat în trei săptămâni de plimbat cu o mașină stricată, de mai aveam vreo două zile până expira termenul impus de constatare.

Oricum, după experiența asta, nu mă așteptam chiar să repare totul în săptămâna pe care mi-au oferit-o orientativ. Cu vacanța de 1 mai inclusă, deci câteva zile practic, pentru schimbat cam toată partea din față a mașinii. Thumbs up! Thumbs up și pentru telefonul care m-a trezit din somn joi dimineață să-mi spună că e gata și pot să vin s-o iau acum. Pentru faptul că au făcut-o lună și că mi-au agățat odorizante brănduite pe oglindă (pe care le-am dat jos în secunda 2, nu suport chestiile agățate pe oglindă). Că noul suport de număr e și el brănduit, că mi-au adus-o la intrarea pe stradă ca să mă minunez din secunda 1, că nu mi-au luat bani pentru o problemă destul de gravă pe care i-am rugat să o rezolve suplimentar (pentru că nu și-au dat seama că au rezolvat-o, but oh well :)).

Pe cartea de vizită e dat www.autocargrup.ro ca site, dar nu funcționează. În orice caz, greu n-ar trebui să fie de descoperit.

În final, am reușit să schimb și anvelopele, de data asta cu ajutorul depozitului de anvelope. Din păcate, sau din fericire, toată treaba a durat fix 20 de minute într-o sâmbătă dimineață, așa că prea multe comentarii n-am de făcut, deocamdată.

Ca notă de subsol, încă mă enervez când văd diferențe de comportament ale “specialiștilor” în fața unei femei. Când vrei să știi ce fel de anvelope am, așteaptă-te să pot să-ți răspund eu, nu-mi cere talonul, iar când te rog să-mi povestești care e problema cu mașina, așteaptă-te să știu ce-s alea bujii. Măcar atât.

2 thoughts on “autocar grup”

  1. Un service care foloseste piese din dezmembrari pe dosare de asigurare

  2. Mie mi.au reparat mașina și vreau să spun ca sunt foarte multumit ! Au fost foarte amabili ! Adevărat a durat până m.au chemat în service ,dar asta este …in doua saptamani mașina mea a fost reparată și este impecabilă! Acum sper sa nu am surprize cu vopseaua.
    Dar cap coada ,sunt foarte multumit!

  3. Ati avut masina la schimb pe perioada reparatiei. asa cum se lauda?