reguli strâmbe

5 mai, 2008
Necategorizat | Comentarii?

Habemus mare mare problemă. Pe bulevardul Cantemir, ăla de i-au făcut parcări acu’ vreo 7-8 luni, ăla care a rămas cu stâlpii de electricitate în mijlocul locurilor de parcare, ăla care are nevoie cam de dublul locurilor astfel create, dar care străluceşte de gazon la rolă întins printre maşini, s-au pus semne de oprire interzisă.

Asta n-ar fi chiar mare mare problemă, deşi personal ar trebui să fentez un stâlp din ăla cam zilnic, dacă la 2 ore după ce s-au instalat semnele n-ar fi venit loganul alb cu cele două veste verzi din dotare să împartă amenzi. Adicătelea, stau băieţii şi aşteaptă să apară şoferul şi pac amenda.

Recunosc că în mod normal e o bandă blocată şi nu se face, da’ mă jur că alte locuri nu găseşti. Şi cum orele la care îmi fac eu apariţia în mod curent nu sunt din cele mai fericite, îmi prevăd un viitor foarte sumbru. 🙁

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.