re-înmatriculare

21 septembrie, 2008
Necategorizat | Comentarii?

Cu regret vă informez că înamtricularea unei maşini nu durează atât de mult pe cât se plânge toată lumea. De fapt, mai mult durează drumul de la RAR din Voluntari până în Pipera la înamtriculări decât procedura în sine.

Parcă n-aş sta să recreez lista cu acte necesare, că e cam diferită în funcţie de situaţie. Oricum, ideea e că e foarte simplu. Te programezi la RAR într-o dimineaţă şi în juma de oră ai scăpat. Înainte de asta vei fi trecut pe la CEC să plăteşti două taxe şi pe la finanţe să iei autovehiculul pe rolul personal de impozite (sau cum mama lui îi zice). Apoi încerci să ajungi din Voluntari în Pipera. Pe centură de lucrează şi se circulă oricum ca la porci, în oraş e deja oră de vârf. Deci noroc!

E timp să îţi revezi dosarul cu acte şi să te gândeşti cam de ce copii ai mai avea nevoie. În Pipera au făcut pui băieţii deştepţi de la Udrişte, deci nu-i problemă. Îţi aranjază ei dosarul pentru 10 RON. 🙂

Iar la ghişeu… numerele noi vin în 2 ore şi alea la rând, şi alea preferenţiale, oamenii sunt zâmbitori şi binevoitori, mai ales când te anunţă că tocmai se dau numerele cu WCx, deci ar fi bine să îţi iei preferenţial. Dacă ai ce, că numere drăguţe nu mai avem demult.

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.