Un pic de fita militieneasca

8 septembrie, 2010
Necategorizat | 1 reacţie

Se da un bulevard din centru, bulevard traversat de către o strada. Pe aceasta strada, mașinile se târăsc astfel încât câteodată rămân blocate în mijlocul bulevardului, blocându-l și pe ăsta. Respectiva stradă este cu sens unic, două benzi pe sens. Oare ce ar putea sa o blocheze asa?

Răspunsul este un pic mai jos:

A se observa cum traficul este împins pe o singură bandă de către respectivul atelaj. A se mai observa cum atelajul este oprit în dreptul indicatorului cu oprirea interzisă. Da, știu, este legal ca polițistul să oprească unde vrea mușchiul lui atât timp cât este în misiune, dar nu pot sa nu mă întreb ce o fi făcut amendatul ca să fie oprit în locul ăla. Ce a fost atât de urgent și de grav încât să blochezi ditai Magheru?

Partea a doua a nedumeririi mele este: care este avantajul acestui vehicul dacă practic ocupa o bandă de circulație?

Reacții

1 reacție la “Un pic de fita militieneasca”

  1. Florian pe 12 septembrie 2010 23:08

    Can-am e totusi prea mult pentru cretinii de la politia romana.Pacat de motor…o adevarat piesa

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.