Epopeea bordurilor

10 iunie, 2011
parcări | Comentarii?

V-am povestit că la mine în parcare se schimbă bordurile. Încă se schimbă, nicio şansă se se fi încheiat lucrările.  O vreme n-a fost chair grav, că veneau muncitorii dimineaţa, plecau seara, lăsau curat.

Problema adevărată a apărut cât toată parcarea s-a transformat într-un depozit de borduri. Nexam locuri. Încă o vreme a mers şi-aşa – ziceam că nu stau în cel mai aglomerat cartier din oraş şi că în principiu se găseşte şi-un loc pentru mine, cam la orice oră.

De câteva zile însă, toate străduţele din jurul blocului s-au pricopsit cu borduri. Nu şi cu trotuare şi asfalt, ceea ce înseamnă că eu nu pot să urc maşina pe ele. Şi cum nu pot nici să mă lupt cu depozitul de borduri, situaţia a devenit cam tristă. Where do we sleep tonight? 🙁

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.