Nissan Patrol ştie ce zice

28 octombrie, 2011
poveşti | 2 reacţii

You may go faster

But I can go anywhere

😀

Văzut prin oraş acum ceva vreme. Mi se pare că se aplică şi-n viaţă, apropo de de cât de mult ne agităm pentru nimic. Şi în particular în oraş, nu pentru un Patrol, dar pentru o maşină mică. De ce să îţi cumperi o maşină puternică pentru Bucureşti, când nu-ţi trebuie decât un amărât de Matiz? De ce să-ţi iei un Lambo când nu-i trece garda de gropi şi borduri?

Reacții

2 reacții la “Nissan Patrol ştie ce zice”

  1. Dli pe 11 noiembrie 2011 16:02

    Dodge trebe in Bucuresti, sa treci peste toti. Masinile mari sunt de fite in ziua de azi. Iti ajunge o masina mica mica pititica.

  2. dabija pe 15 decembrie 2012 18:42

    Se intampla sa fiu fan nissan patrol si cu tot respectul iti spun ca nu ai nimerit-o.De ce spun asta? cele mai multe patroale de la noi au motorizarile de 2.8L si 3.0L.Prima are vreo 130 CP si cealalta 160.Masinilea astea nu fug mai tare decat o dacie comunista.In general accidentele se intampla din cauza celor care merg tare nu din cauza celor mari.Intr-o parcare normala ocupa acelasi loc de parcare ca o masina de clasa medie.(nu deschid subiectul meseriasilor de parcare care poate sa ocupe si 4 locuri in acelasi timp).Un bmw seria 3 cu motor de 2.5 benzina are peste 200CP iar cele de 3000 diesel peste 250.Tinand cont de faptul ca avem o masina cu o greutate mai mica si o putere aproape dubla(comparatie intre patrolul de 2.8 si BMW 330) Capacitatea de accelerare intre doua semafoare e net in avantajul BMW-ului.Datorita faptului ca nu-mi place sa merg repede dar ma descurc destul de bine la parcari prefer ca eu si familia mea sa calatorim intr-un crucisator printre atatea Bmw-uri puternice conduse de soferi mai mult sau mai putini experimentati.In afara de patrol mai exista si porsche cayene,audiq7,Range rover,Mercedes ML toate suv-uri cu peste 250 Cp si de care ar trebuii sa ne temem mai tare deoarece sunt si mari dar si rapide iar damege-ul e considerabil mai mare.

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.