Accidente

17 septembrie, 2009
Necategorizat | 6 reacţii

Catodata se intampla, nu ai ce face, traim intr-un oras aglomerat, nu e loc de miscare, te mai lovesc unul si altul.

Pe mine m-a lovit o pisica.

Plecam intr-o dimineata  la mare, un pic somnoros, sa nu prind traficul de pe A2. Strada era pustie. Cu coada ochiului vad o pisica neagra ce alerga dintr-o curte spre strada. La naiba, ghinion! De oprit oricum nu puteam opri desi nu mergeam cu cine stie ce viteza, dar era prea din scurt. Experienta mea vasta la volan mi-a dictat sa incerc sa o ocolesc. Cu reflexe de felina am reusit sa trag doar un pic dreapta. M-a lovit undeva in aripa din stanga spate perpedincular pe directia mea de mers. Zbuf! M-am uitat in oglinda si misca: sarea de nebuna pe loc, ca o gaina fara cap,  gaina foarte ateltica de altfel, ca ajungea cam la un metru in sus. Scapa, mi-am zis.

Dupa 10 minute m-am intors pe strada aia si se linstise, era intinsa pe jos.

Ghinion deci pentru pisica neagra care a vrut sa imi iasa in cale!

Numai eu am victime la activ?

Reacții

6 reacții la “Accidente”

 1. miki pe 7 octombrie 2009 21:15

  :)))))))

  aaa…pardon:

  :((((((((((

  in primul rand: cum ma te-a lovit pisica??? :)))
  doi: gaina fara cap, dar atletica? :)))))))))))
  trei: eu cred ca doar se odihnea. din experienta mea de atlet iti zic! :))

 2. nashu_mare pe 7 octombrie 2009 21:19

  M-a lovit ca acceleratul. Era dementa, iti zic eu, vitezomana, chiar, si nu a mai putut pastra controlul directiei. L-a dat la altii.

  Din experienta ta de atlet, zici ca poti traversa prin masina mea? 😀

 3. motanes pe 8 octombrie 2009 13:26

  Experienţă vastă, zici?! Câinii şi pisicile nu se evită prin ocolire. Dacă poţi, pui frână, dacă nu… asta e. Mai bine o mască spartă, un proiector pierdut (cum am păţit eu acum o săptămână cu un câine) decât să ieşi de pe şosea. Sunt o grămadă de pomi nenorociţi de şoferi care au „evitat” un câine. Ai grijă!

  Victimele mele sunt doi câini. unul pe şoseaua de centură a Craiovei, anul trecut. Aveam cam 100 km/h. Era noapte. A sărit în faţa mea. L-am luat direct sub roata stângă. Fără stricăiuni.

  Acum o săptămână am luat o dihanie de câine, pe şoseaua dintre Medgidia şi Constanţa. Am frânat, dar degeba. Spart bară de protecţie, nu ştiu ce rahat de mască pe dedesubt, zburat proiector, rupt deflector roată stg… Casco să trăiască!

 4. nashu_mare pe 8 octombrie 2009 14:51

  Eu eram pe contrasens, ca ocoleam o groapa. De aia am putut sa trag dreapta. 🙂 Experienta mea vasta m-a facut sa vad ca nu era cine stie ce pericol sa o ocolesc. Nu exista reguli fixe in sofat. Stiu totusi ca nu se ocolesc animalele, dar la 30-40 la ora nu e pericol.

 5. miki pe 8 octombrie 2009 22:26

  atlet, am zis. nu de klingonian. engage!

 6. nashu_mare pe 8 octombrie 2009 23:13

  Nu ai destula concentrare si destule reflexe de felina.

Lasă un comentariu
 • Ars poetica

  În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.