ze evil bumpers

16 septembrie, 2009
Necategorizat | 3 reacţii

Aţi văzut câte sunt? Mă refer la dungile alea vopsite care au apărut cam înainte de ficare trecere de pietoni, de pe fiecare bulevard cu cel puţin două benzi pe sens. Cele mai enervante sunt cele de pe Regina Elisabeta, unde dacă nu stai, nu prea ai cum să mergi altfel decât tare. Şi de hâţână în toate direcţiile, tocmai când îţi iei avânt, alunecă atunci când plouă, îţi rup maşina în două când crezi că ai scăpat de o coadă interminabilă. Sunt peste tot. Pe Splai, pe Mihai Bravu, pe unde nu e nicio amărâtă de trecere pe o rază de câteva sute de metri.

Raţional vorbind înţeleg că nu e tocmai amuzant să treci cu 100 la oră peste trecere de pietoni. Mai ales când eşti pieton şi ţi se scurge viaţa prin faţa ochilor cu aceeaşi viteză. Dar totuşi, alea scad din avânt sau numai dezechilibrează şi distrug maşini?

Reacții

3 reacții la “ze evil bumpers”

 1. nashu_mare pe 16 septembrie 2009 13:00

  Mah, dar tu ce masina ti-ai luat de te destabilizeaza? 😀

  Sunt bune. Ar fi bune mai multe si la iesirea de pe A1 dinspre Valcea. Poate ar mai disparea din aia care nu isi dau seama ca urmeaza o curba si ies in decor.

  Alea de pe Regina Elisabeta sunt un pic mai inalte (sau de fapt un pic cam colturoase) decat altele dar se si tocesc in timp. Mi se pare ca sunt puse tocmai bine, inaintea trecerii de pietoni din vale, sa ai si timp sa franezi.

 2. pif pe 17 septembrie 2009 22:24

  Ia vezi aia din fata primariei, aia pentru ce e? Linistea lu’ Oprescu?

 3. nashu_mare pe 17 septembrie 2009 22:28

  M-am uitat azi. E exact in fata parcului. Parc, in general, inseamna copii. Bine, Cismigiu inseamna mosi dar nah, nu mai spune la nimeni! 😀

Lasă un comentariu
 • Ars poetica

  În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.