ze evil bumpers

Ați văzut câte sunt? Mă refer la dungile alea vopsite care au apărut cam înainte de ficare trecere de pietoni, de pe fiecare bulevard cu cel puțin două benzi pe sens. Cele mai enervante sunt cele de pe Regina Elisabeta, unde dacă nu stai, nu prea ai cum să mergi altfel decât tare. Și de hâțână în toate direcțiile, tocmai când îți iei avânt, alunecă atunci când plouă, îți rup mașina în două când crezi că ai scăpat de o coadă interminabilă. Sunt peste tot. Pe Splai, pe Mihai Bravu, pe unde nu e nicio amărâtă de trecere pe o rază de câteva sute de metri.

Rațional vorbind înțeleg că nu e tocmai amuzant să treci cu 100 la oră peste trecere de pietoni. Mai ales când ești pieton și ți se scurge viața prin fața ochilor cu aceeași viteză. Dar totuși, alea scad din avânt sau numai dezechilibrează și distrug mașini?

3 thoughts on “ze evil bumpers”

  1. Mah, dar tu ce masina ti-ai luat de te destabilizeaza? 😀

    Sunt bune. Ar fi bune mai multe si la iesirea de pe A1 dinspre Valcea. Poate ar mai disparea din aia care nu isi dau seama ca urmeaza o curba si ies in decor.

    Alea de pe Regina Elisabeta sunt un pic mai inalte (sau de fapt un pic cam colturoase) decat altele dar se si tocesc in timp. Mi se pare ca sunt puse tocmai bine, inaintea trecerii de pietoni din vale, sa ai si timp sa franezi.

  2. M-am uitat azi. E exact in fata parcului. Parc, in general, inseamna copii. Bine, Cismigiu inseamna mosi dar nah, nu mai spune la nimeni! 😀