Din trafic direct pe Twitter

6 septembrie, 2009
Necategorizat | Comentarii?

Sau ce încercăm să facem de fapt.

După cum se vede în dreapta postului ăstuia, dintrafic.net are şi cont de Twitter, pe numele lui @dintrafic. Skepsisul e că @dintrafic nu există doar ca modalitate de promovare a site-ului sau alte minunăţii din sfera asta, ci se vrea o aplicaţie de sine stătătoare.

Pornind de la ideea că multă lume scrie pe Twitter atunci când rămâne blocată în trafic, ne-am gândit să adunăm undeva toate posturile pe acceaşi temă şi să le dăm şi altora posibilitatea să se informeze. Prin urmare, ideea este ca de fiecare când ai ceva de comentat să adaugi #dintrafic sau @dintrafic mesajului tău, iar noi îl vom prelua automat. Dacă urmăreşti apoi @dintrafic vei vedea ce spun alţii, adică pe unde e aglomerat, pe unde s-a întâmplat un accident, cât de mult durează să ieşi din Bucureşti miercurea la ora 14:00 şi aşa mai departe.

Comunitatea Twitter destul de mare în România pentru a acoperi mai toate evenimentele relevante care se petrec în trafic. Mai mult, conform Twittermap.ro, o proporţie covârşitoare din utilizatorii de Twitter sunt stabiliţi în Bucureşti. Câţi dintre voi nu vă urcaţi zilnic în maşină sau în autobuz şi n-aţi vrea să ştiţi cum să faceţi să economisiţi timpul petrecut în trafic?

Fix de asta am pus pe picioare contul de Twitter. Dar pentru ca el să funcţioneze, avem nevoie de ajutorul vostru. Aşa că scrieţi, dar scrieţi @dintrafic şi urmăriţi-ne!

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.