Din trafic direct pe Twitter

Sau ce încercăm să facem de fapt.

După cum se vede în dreapta postului ăstuia, dintrafic.net are și cont de Twitter, pe numele lui @dintrafic. Skepsisul e că @dintrafic nu există doar ca modalitate de promovare a site-ului sau alte minunății din sfera asta, ci se vrea o aplicație de sine stătătoare.

Pornind de la ideea că multă lume scrie pe Twitter atunci când rămâne blocată în trafic, ne-am gândit să adunăm undeva toate posturile pe acceași temă și să le dăm și altora posibilitatea să se informeze. Prin urmare, ideea este ca de fiecare când ai ceva de comentat să adaugi #dintrafic sau @dintrafic mesajului tău, iar noi îl vom prelua automat. Dacă urmărești apoi @dintrafic vei vedea ce spun alții, adică pe unde e aglomerat, pe unde s-a întâmplat un accident, cât de mult durează să ieși din București miercurea la ora 14:00 și așa mai departe.

Comunitatea Twitter destul de mare în România pentru a acoperi mai toate evenimentele relevante care se petrec în trafic. Mai mult, conform Twittermap.ro, o proporție covârșitoare din utilizatorii de Twitter sunt stabiliți în București. Câți dintre voi nu vă urcați zilnic în mașină sau în autobuz și n-ați vrea să știți cum să faceți să economisiți timpul petrecut în trafic?

Fix de asta am pus pe picioare contul de Twitter. Dar pentru ca el să funcționeze, avem nevoie de ajutorul vostru. Așa că scrieți, dar scrieți @dintrafic și urmăriți-ne!