Până când începe să te enerveze

19 octombrie, 2009
Necategorizat | 1 reacţie

O fi foarte cute şi glam să-ţi dai cu părerea şi să le faci poze unora şi altora, să râzi de ei, să te lauzi cu scurtături care de care mai utile şi să dai sfaturi din trafic. Este, că altfel n-am mai avea site. Problema cea mare e ce se întâmplă când lucrurile devin atât de perverse încât îţi vine să ţipi, oricât de fan Trafic de Bucureşti ai fi.

Din cauza deşteptei ăleia cu Ibiza cu floricele care a blocat o intersecţie întreagă şi apoi se uita ca proasta la toţi ăia care treceau milimetric pe lângă ea. Din cauza totntului care a oprit înainte să se facă galben. A poliţistului care te-a oprit pe tine şi nu pe ăla din faţă. A sutelor de cefe groase care nu numai că habar n-au de regului de circulaţie, dar nici de bun simţ nu vor să audă. A ălora care se urcă în maşină numai când plouă şi belesc ochii la trafic ca la televizor. A pietonilor care îţi sar în faţă în mijlocul bulevardului (iar asta e o experienţă de acum 20 de minute care m-a marcat profund) şi nu-şi dau seama de ce te albeşti brusc la faţă. Şi a tuturor celorlalţi care fac estimările temporale inutile.

Venea nenea să încaseze întreţinerea între 6 şi 7. În mod normal aş fi ajuns chiar mai devreme, dar cu toate scurtăturile, înjurăturile, lasă-mă nene şi pe mine, plus ăştia de mai sus, am scos un amărât de 6:25. Nu ştiu unde-i nenea, o fi trecut deja. Şi-o fi luat listuţa şi-o fi plecat pe jos fără ca eu să apuc să-i las bani.

Concluzia e că nu mai e nimic ca acum o lună. Iar teleportatul până la poştă în celălalt capăt al oraşului înainte de ora 20, mersul la facultate, un banal ajuns acasă sau până în centru durează mult mai mult. Iar enervarea nu ajută, bineînţeles, la nimic.

Reacții

1 reacție la “Până când începe să te enerveze”

  1. nashu_mare pe 20 octombrie 2009 00:01

    Nu stiu despre ce vorbesti dar ma bucur ca tu atragi tot traficul si la mine nu mai lasi. Duminica nu se pune.

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.