Poduri

30 noiembrie, 2009
Necategorizat | Comentarii?

Mai ţineţi minte podul ăla de l-au construit nişte iluştri în Pipera şi n-au putut să-l termine că au greşit dimensiunile? Ăla de trebuia să treacă peste şina de tren şi să-i scutească pe unii de barieră. Podul care trebuia să treacă pe la înălţimea firelor de cale ferată.

Ei bine, cică l-au terminat azi. De fapt, era vorba că îl inaugurează azi, dar n-au putut pentru că „nu s-a făcut recepţia lucrării”.

Tare-i trist pentru că n-a putut baştanu’ să iasă din Pipera pentru weekendul prelungit. Că de asta voiam să mă amuz, podul din Pipera n-au reuşit să-l termine, dar pod de sâmbătă până marţi a făcut mai toată lumea.

Ştiu asta pentru că dimineaţă am traversat oraşul în 10 minute. Vâââjt de la un cap la altul, fără adormiţi şi nesimţiţi. 😛 Şi vestea bună e că mâine va fi la fel, ba chiar mai bine, mai liber, mai gol, mai curat, mai uscat.

Tare bine ar fi să dea o ninsoare ca să nu mai intre nimeni în oraş şi să fie gol încă nişte zile. Să rămână baştanul afară din Pipera. Oricum nu-l ajută podul dacă strada nu-i destul de lată pentru gipan.

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.