Poduri

Mai țineți minte podul ăla de l-au construit niște iluștri în Pipera și n-au putut să-l termine că au greșit dimensiunile? Ăla de trebuia să treacă peste șina de tren și să-i scutească pe unii de barieră. Podul care trebuia să treacă pe la înălțimea firelor de cale ferată.

Ei bine, cică l-au terminat azi. De fapt, era vorba că îl inaugurează azi, dar n-au putut pentru că “nu s-a făcut recepția lucrării”.

Tare-i trist pentru că n-a putut baștanu’ să iasă din Pipera pentru weekendul prelungit. Că de asta voiam să mă amuz, podul din Pipera n-au reușit să-l termine, dar pod de sâmbătă până marți a făcut mai toată lumea.

Știu asta pentru că dimineață am traversat orașul în 10 minute. Vâââjt de la un cap la altul, fără adormiți și nesimțiți. 😛 Și vestea bună e că mâine va fi la fel, ba chiar mai bine, mai liber, mai gol, mai curat, mai uscat.

Tare bine ar fi să dea o ninsoare ca să nu mai intre nimeni în oraș și să fie gol încă niște zile. Să rămână baștanul afară din Pipera. Oricum nu-l ajută podul dacă strada nu-i destul de lată pentru gipan.