a little bit of history repeating

12 decembrie, 2009
Necategorizat | Comentarii?

Am avut un singur accident de maşină de când conduc, i-am îndoit bara unui băiat pentru că am alunecat pe mâzgă. Needless to say, la jegosmobilul meu a fost schimbata jumatate din partea din fata si toată târăşenia a durat cam o lună.

Partea funny e că m-am mai întâlnit o dată cu băiatul respectiv, era de ziua mea şi aşteptam pe cineva într-o parcare şi ca să vezi coincidenţă, a apărut ăsta şi a parcat lângă mine. Nu ştiu dacă m-a recunoscut că ţinea de gheruţe o piţipoancă şi n-avea ochi. În fine.

Până în seara asta când mă îndreptam târâş grăbiş spre casă:
– ia uite ce tâmpit, merge între benzi
– ah, e din provincie
– heh din aceeaşi provincie ca ăla pe care l-am lovit
– o wait, are şi acelaşi fel de maşină…
EL E! 😀

M-am amuzat copios vreo 2 km până luat-o pe alt drum. Mergea tare aberant. Iar de data asta am stat şi am observat, că între timp am schimbat maşina şi m-am simţit în sigurnaţă. Eh, lumea e mică mică, şoferii proşti nu-şi schimbă obiceiurile prea uşor.

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.