Distracţie la ridicat maşini în sectorul 2

18 februarie, 2010
Necategorizat | 4 reacţii

Ora era 8:30, adică fix atunci când sunt cele mai multe maşini pe stradă. Nu-i nimic, băieţii erau la treabă, îşi băuseră cafeaua de dimineaţă şi prestau cu spor pe patru auto-utilitare într-un perimetru de câteva sute de metri pătraţi.

De fapt, prestau cu mai mult sau mai puţin spor, având în vedere dexteritatea cu care ridicau maşinile. Legănându-le de străluceau în soare ca macaralele, pornind alarme, basculând, basculând şi BLOCÂND TOTAL CIRCULAŢIA.

Se vede mai jos cum. Coada era până după colţ, claxoanele răsunau, mie mi s-a părut pur si simplu ironic: nu fluiditatea trebuiau s-o păzească băeţii ăştia!?

Reacții

4 reacții la “Distracţie la ridicat maşini în sectorul 2”

 1. mgc8 pe 19 februarie 2010 02:01

  Mpff! Evident ca nu îi interesează traficul nici cât negru sub unghie… De parcă polițiștii care stau ascunși după un colț să te prindă cu 65km/h caută să „reducă numărul accidentelor” 🙁 Oricum, trebuie să recunoaștem că băieții care și-au făcut firmele de ridicări, alături de mama lor primăria și frații lor de la asfaltări sunt cei mai realizați, au „drept de tipărit bani” cum ar zice americanii! Desigur, astfel se explică și misterul faptului că de 20 de ani în orașul ăsta nu s-au făcut nici 5 locuri de parcare, și misterul gropilor care apar odată la câteva luni… Cred că mi-am greșit vocația 😛

 2. Claudiu pe 1 martie 2010 18:12

  Am patit-o exact pe strada aia(Ion Coravu, nu?)de doua ori. O data am stat vreo 20 de minute, ca n-aveam unde sa ma duc(scuar in stanga, masini in dreapta, in fata si in spate).
  A doua oara, stiind ce ma asteapta, am sunat la 9544(politia rutiera, e foarte bun de salvat numarul asta), le-am explicat cum sta treaba, si mi-au zis ca o sa trimita un echipaj cat de repede pot. Am zis „ete fleosch”, convins ca sunt cafele de baut si saorme de mancat pana sa isi miste „dumnealor” fundul. Culmea e ca la maxim 5 minute a aparut un politist pe moto, care s-a rastit nitel la tanti politist comunitar care-i insotea pe baietii cu platformele, dupa care i-a pus p-aia, care erau in toiul manevrelor, sa lase masinile pe care tocmai le ridicau jos, si sa multe platformele pe marginea drumului, sa trecem noi. Ceea ce am si facut. Continuarea nu o stiu. Dar, ca fapt divers, desi e clar ca nu e valabil in cazul asta, blocarea cu intentie a unui drum public este infractiune, si se pedepseste cu zile/luni/ani. Cu foarte putine exceptii legale, din care categorie cei de la Rosal sigur nu fac parte, indiferent ca actioneaza sau nu la instructiunile unui politist comunitar.

 3. Claudiu pe 1 martie 2010 18:13

  Rectific, Supercom(am ramas cu sechele, mie Prigoana mi-a plimbat masina pe platforma).

 4. pif pe 2 martie 2010 23:35

  Dap, aia e strada. Si intr-adevar n-a fost prima oara.

  Mie nu mi-a raspuns nimeni niciodata la numarul ala, in schimb. 🙁
  Din fericire in zilele de glorie in care toata lumea isi lasa masina pe unde apuca blocandu-i in nesimtire pe ceilalti aveam numar direct la politie. No moooore.

  As vrea sa se poata face ceva impotriva ridicatorilor. Nu sa nu mai ridice masini, ci sa intre banii la primarie pentru construit parcari. Stiu ca traim in Romania, dar totusi.

Lasă un comentariu
 • Ars poetica

  În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.