Vreau să știu de unde are ăsta numărul

Ați văzut ciobani cu numere cu trei cifre prin oraș? Și io, numai oameni de omenie, cu numere de fiță sau de c***t și mesaje subliminale. Sunt ca ăia de la Vodafone cu număr cu 0729, întârziați. 😛

Nu despre asta era vorba, ci despre băiatul de mai jos. Legal sigur nu-i.

10 thoughts on “Vreau să știu de unde are ăsta numărul”

  1. sunt ilegale. fonturile cu care sunt făcute numerele sunt definite din câte știu eu în legislația din domeniu, iar orice modificare e considerată ilegală. e ca și cum ai circula cu numere false.

    pe un prieten l-au prins cu astfel de numere și i-au dat termen de 24 de ore să le pună pe cele originale, iar pe ăstea i le-au reținut. a fost nevoit să lase mașina într-o parcare. nu știu dacă toți polițiștii fac treaba asta, dar se pare că tipul de care vorbesc a prins pe cineva mai strict.

  2. Cel putin asa ar trebui sa faca toti.

    Dar, intrebarea e de unde le-a luat. Vrea pif sa isi puna pe masina. 😀

  3. am fost în București în ianuarie, la târgul ăla auto, Vitan cred că-i zice. chestia aia mare, care are porți ca la metrou la intrare. la ieșire, lângă zdrăngănitoarea aia numită poartă de ieșire, era un chioșc unde erau numere personalizate, cu nume. presupun că ei sunt în măsură să dea mai multe detalii despre locurile unde se pot face astfel de numere. în definitiv, ai nevoie de tablă, de o presă, ceva vopsea și probabil vreo soluție cu care să le faci reflectorizante.

    mai multe detalii, nu știu, că nu m-a pasionat domeniul. și încă n-am mașina mea.

  4. Nu, nu, toata lumea stie respectivul targ. E arhicunoscut pentru kitschurile expuse. Daca vrei sa iti tunezi Loganul cu un M sau un AMG, acolo e locul sa mergi. 😀

  5. :))

    eu am o scuză, sunt din Craiova. și oricum, tunatul cu M sau AMG la Logan sau altă mașină care n-are “din fabrică” astfel de îmsemne, să spunem că nu e un hobby al meu.