Ce faci dacă?

2 mai, 2010
Necategorizat | 1 reacţie

Ce faci dacă ţi se aruncă un idiot în faţa maşinii? Aşa, pur şi simplu, la drumul mare, pentru că a uitat că starda are două sensuri. Pui frână? Tragi de volan? Unde, înspre pomul din dreapta sau maşina de pe contrasens din stânga?

Şi dacă scapă cum a scăpat idiotul de serviciu de ieri dimineaţă, te opreşti să îţi tragi răsuflarea? Îl înjuri pe ăla în gura mare, deşi a fost atât de idiot încât să-l doară la bască şi să treacă mai departe fără să schiţeze niciun gest? Încep să-ţi tremure genunchii 200m mai încolo când realizezi ce s-ar fi putut întâmpla?

Şi dacă nu era la 25m de trecerea de pietoni, dacă era la 5 sau chiar pe trecere şi se arunca aşa cum a făcut-o, plonjând de pe trotuar, atunci ar fi fost vina ta?

Reacții

1 reacție la “Ce faci dacă?”

  1. constanteanul.info pe 8 mai 2010 09:42

    cred ca da.. ca nu ai condus preventiv nu?

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.