Sensuri unice

23 iunie, 2010
Necategorizat | 1 reacţie

Pâna n-am trecut într-o zi vijelios pe una din străzile astea uitându-mă mirată la semnele roşii cu dungă albă din copaci, n-am stat să mă uit pe comunicatul de la poliţie.

Dar aşa e cum zic ei, pe străzile din zona Vatra Luminoasă – Maior Coravu e plin de sensuri unice acum, ceea ce transformă cartierul într-un soi de labirint. E adevărat că pe unele dintre ele nu se mai putea trece uşor în ambele sensuri, cu cele două rânduri de maşini parcate pe stânga şi drapta, dar come on — Tony Bulandra, de exemplu, e aproape bulevard. 😛

Ne obişnuim noi, până la urmă şi pe Calea Victoriei se mergea odată şi în sus şi în jos. Iar când citim romane interbelice şi se plimbă oamenii fără probleme pe-acolo, parcă e altă lume. Chestie de disciplină.

Reacții

1 reacție la “Sensuri unice”

  1. Ionut Popa pe 1 iulie 2010 15:35

    Am o intrebare, nu e la subiect dar mar ajuta enorm, sambata 4 iulie voi traversa bucurestiul din voluntari spre A1, can cum arata traficul pe la ora 8 si pe unde sa merg? Multumesc anticipat

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.