Greşiiiiiit

24 septembrie, 2010
Necategorizat | 2 reacţii

M-am înşelat amarnic, pe partea stângă a Dâmboviţei nu se mai circulă în ambele sensuri între Grozăveşti şi ştrandul Crângaşi. De fapt e o mare porcărie, pe care o descoperi fix când de grăbeşti mai tare. Practic de la Grozăveşti e sens unic până la intersecţia cu strada General Petre Popovăţ (vizavi de Sema Parc, IDM). Ceea ce înseamnă că dacă vii din Crângaşi, nu te poţi duce până la Grozăveşti şi apoi spre centru. De asemenea, dacă pleci din Regie, nu poţi pleca decât prin Crângaşi. Urât rău.

Reacții

2 reacții la “Greşiiiiiit”

 1. hm pe 25 septembrie 2010 15:07

  păi ăsta-i cel mai tîmpit sens unic din lume!
  Ăştia sînt normali la cap?

  Prima dată, încercînd să buchisesc comunicatul oficial de presă, am zis că n-am înţeles bine… dar e o aberaţie cît casa!

 2. pif pe 25 septembrie 2010 23:39

  Nu-ţi imaginezi cât de aglomerată a devenit străduţa aia spre Crângaşi. Şi e singura pe care se poate ieşi, am invesigat…

Lasă un comentariu
 • Ars poetica

  În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.