Femei care mi-au plăcut în trafic

24 noiembrie, 2010
spotted | Comentarii?

Bulevardul Unirii, partea dintre Palatul Parlamentului şi Piaţa Unirii. O oră la care tot ce-mi doream e să găsesc un loc de parcare mai repede, eventual cât mai aproape de metrou. Fix în faţa mea, un Peugeot 308 găseşte locul perfect şi produce o parcare laterală ca la carte, scurt şi într-un spaţiu nu tocmai mare. De la volan coboară o gagică pe tocuri.

Home sweet home, pe alee. În faţă un vecin care parchează întotdeauna într-un loc cel puţin dubios, între alte maşini, pe o bordură înaltă, aproape de un gard (că altfel nu mai are loc nimeni pe stradă). Din spate părea că începe să se chinuie să-şi bage maşina milimetric la cutie, de fapt procedeul a durat aprocimativ 15 secunde. De la volan coboară o gagică pe tocuri, mie îmi pică un pic faţa.

Nu e chiar poveste din trafic, dar astă seară la sală, în timp ce toţi bărbaţii îşi dădeau sufletul be bandă şi se uitau la meci, apare o tipă, ia telecomanda şi schimbă pe Top Gear pe Discovery. A fost cea mai mişto sesiune de cardio ever! 😀

sursă poză

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.