Prinţesa scurtăturilor

23 noiembrie, 2010
scurtături | 4 reacţii

17:44
Eram încă undeva pe la Semănătoarea, şi mai aveam şi maşina pe partea greşită a Dâmboviţei. Practic odată ce ajungi pe malul drept nu mai ai scăpare decât prin Crângaşi, aşa cum discutam de fapt astă toamnă.

Problema e că aveam la dispoziţie 45 de minute maaaaxim ca să ajung în Vatra Luminoasă. Ţinând cont că ieri era luni şi tăvălugul de la ora 18 era deja pe ţeavă, nu credeam că am prea multe şanse. De fapt la radio auzeam că bulevardele mari sunt blocate şi se circulă greu. Breaking news, zic eu.

Dar mi-a ieşit 😀 (click ca să le vedeţi mari)
18:14 – parcat maşina în Vatra Luminoasă, just on time

Dacă e să întrebi o prinţesă, cred că secretul e să ai curaj să îţi modifici planul de scurtături pe măsură ce vezi cum e traficul. Şi să nu te descurajezi dacă stai câte 5 minute la un stop, dacă ai gândit bine scurtătura ar trebui să fie singurul, hai unul din două dacă te aventurezi să traversezi oraşul.

PS Dacă era mai aglomerat, oare găseam şi scurtătură la scurtătura asta? 😀

Reacții

4 reacții la “Prinţesa scurtăturilor”

 1. mgc8 pe 23 noiembrie 2010 13:25

  Whoa, ai luat-o pe Dorobanti! Ceva trebuie sa se fi schimbat pe acolo in ultima vreme, pentru mine era in mod clar de evitat in acea zona, am facut de prea multe dati peste o ora fix pe bucatica aia de drum de mi-au iesit peri albi…

  In orice caz, mai multe articole din astea ar fi fun! Share the knowledge 😛

 2. pif pe 24 noiembrie 2010 22:56

  Hmm. De pe Grigore Alexandrescu mi-am aruncat un ochi sa vad daca e aglomerat pe Dorobanti si nu era. Am prins doar stopul de la Howard Johnson.

 3. bp pe 26 noiembrie 2010 11:21
 4. Andrei pe 4 decembrie 2010 12:31

  Malul unui rau este cel din dreapta sau din stanga directiei in care curge nu de cum ne uitam noi la el…

Lasă un comentariu
 • Ars poetica

  În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.