Prințesa scurtăturilor

17:44
Eram încă undeva pe la Semănătoarea, și mai aveam și mașina pe partea greșită a Dâmboviței. Practic odată ce ajungi pe malul drept nu mai ai scăpare decât prin Crângași, așa cum discutam de fapt astă toamnă.

Problema e că aveam la dispoziție 45 de minute maaaaxim ca să ajung în Vatra Luminoasă. Ținând cont că ieri era luni și tăvălugul de la ora 18 era deja pe țeavă, nu credeam că am prea multe șanse. De fapt la radio auzeam că bulevardele mari sunt blocate și se circulă greu. Breaking news, zic eu.

Dar mi-a ieșit 😀 (click ca să le vedeți mari)
18:14 – parcat mașina în Vatra Luminoasă, just on time

Dacă e să întrebi o prințesă, cred că secretul e să ai curaj să îți modifici planul de scurtături pe măsură ce vezi cum e traficul. Și să nu te descurajezi dacă stai câte 5 minute la un stop, dacă ai gândit bine scurtătura ar trebui să fie singurul, hai unul din două dacă te aventurezi să traversezi orașul.

PS Dacă era mai aglomerat, oare găseam și scurtătură la scurtătura asta? 😀

4 thoughts on “Prințesa scurtăturilor”

  1. Whoa, ai luat-o pe Dorobanti! Ceva trebuie sa se fi schimbat pe acolo in ultima vreme, pentru mine era in mod clar de evitat in acea zona, am facut de prea multe dati peste o ora fix pe bucatica aia de drum de mi-au iesit peri albi…

    In orice caz, mai multe articole din astea ar fi fun! Share the knowledge 😛

  2. Hmm. De pe Grigore Alexandrescu mi-am aruncat un ochi sa vad daca e aglomerat pe Dorobanti si nu era. Am prins doar stopul de la Howard Johnson.

  3. Malul unui rau este cel din dreapta sau din stanga directiei in care curge nu de cum ne uitam noi la el…