Ce-o căuta el acolo?

9 mai, 2011
spotted | 2 reacţii

Acolo, pe contrasens, aşteptând nemurirea sufletului. Abia când s-a pus verde pe sensul celălalt (sunt defazate semafoarele, noi încă stăteam) şi-a dat seama că era un pic în mijlocul drumului. A mişcat 20 de centimetri, a rămas tot acolo. Mister.

Reacții

2 reacții la “Ce-o căuta el acolo?”

  1. mgc8 pe 10 mai 2011 12:52

    Acum, ca să fim corecți, lipsa oricărui fel de marcaj de pe carosabil contribuie la confuzie. De unde îți dai seama câte benzi sunt pe sens? Sigur că dacă mergi zilnic pe acolo ai o idee, dar lucrurile se mai schimbă iar când ești atent la trafic poți să nu remarci că ai ajuns pe contrasens…

  2. pif pe 11 mai 2011 15:06

    Ah, ma gandeam eu ca n-o sa se inteleaga din poza enibilul situatiei. A stat acolo 5-10 minute, cand am ajuns eu avea inca loc sa intre in rand cu lumea (ma rog, masinile). Cand s-a facut verde pe sensul opus putea sa mearga sa se bage in fata coloanei, n-ar fi fost singurul.

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.