Trafic în vacanţă

18 iulie, 2011
poveşti | Comentarii?

Zilele astea e la fel de linişte pe străzi cum e şi pe blog. Sigur că Bucureştiul nu va fi niciodată atât de calm şi liniştit încât să nu genereze nici măcar o frustrare de semafor, dar chiar şi aşa, dacă am scrie despre ele, cine ar citi? 😛 Cei plecaţi la mare în Grecia, precocupaţi mai mult de greva benzinarilor de pe-acolo? Cei plecaţi să exploreze România? Sau cei blocaţi în clădiri de sticlă, unde problema căldurii e mai serioasă decât cea a traficului?

Aşa că dintrafic.net a luat vacanţă. Ce facem în timpul ăsta? Ne plimbăm prin ţară. Ca şi anul trecut, avem un itinerariu prestabilit, o tonă de locuri pe care nu le-am văzut niciodată şi, sperăm, multe poveşti de spus la întoarcere.

Ipoteza este că prin ţară traficul nu este atât de prost precum îl percepem din Bucureşti; sigur că nu avem autostrăzi care să ne scoată rapid din România, dar avem drumuri naţionale proaspăt refăcute, care şerpuiesc printre munţi şi nenumărate locuri accesibile cu maşina mică.

Planul excursiei de anul ăsta: Transalpina, un pic de Transilvania, un pic de Banat şi o zi la spa. Ultima nu se încadrează în categoria trafic, dar merge perfect cu vremea de afară. 😛

Vacanţă plăcută!

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.