Mâine dimineață în trafic

Eu de mers, merg. Mult. Dacă nu ninge, merg cam 25-30 km pe zi prin București. În traversez de la est la vest și invers de două ori pe zi. Uneori pe repeat. Alteori mă mai învârt mai mult sau mai puțin aiurea și întotdeauna mă minunez că trebuie să fac iar plinul, deși n-am scos șobolanul din urbe. 😀

Mâine dimineață la oră de vârf o să fac ce fac în fiecare zi. O să fiu în mașină și o să mă trezesc cu infuzie @dintrafic în loc de cafea. Pe scurtături. Alea mai lungi și mai libere. Obișnuiesc să și povestesc ce mi se întâmplă, în timp real, dacă urmărești @dintrafic sau #dintrafic. Cică uneori mai ajung oamenii la timp la serviciu datorită mie. Alteori e pur și simplu fun.

Așa că ce-ar fi ca mâine dimineață să mă ajute pe mine cineva să găsesc scurtăturile? Ești blocat în intersecție și te dai pe twitter? Dă-ne un semn de viață cu un reply @dintrafic să știm să evităm zona. Cum ar fi să știi în fiecare dimineață, live, ce străzi și intersecții sunt de evitat și unde se produc miracole de la mama trafic-de-bucurești și dispar toate mașinile?

Mâine dimineață în trafic o să fie plin de mașini pe post de umbrele și plin de conserve proaspăt scoase de sub nămeți. Plus scuteriști curajoși proaspăt întorși din vacanță. Ce-ar fi ca primăvara asta să ne dăm pe twitter în loc să-i înjurăm în timp ce stăm în spatele lor pentru că nu ne-am gândit că ar fi mai bine s-o luăm prin altă parte?