Mâine dimineaţă în trafic

21 februarie, 2010
Necategorizat | Comentarii?

Eu de mers, merg. Mult. Dacă nu ninge, merg cam 25-30 km pe zi prin Bucureşti. În traversez de la est la vest şi invers de două ori pe zi. Uneori pe repeat. Alteori mă mai învârt mai mult sau mai puţin aiurea şi întotdeauna mă minunez că trebuie să fac iar plinul, deşi n-am scos şobolanul din urbe. 😀

Mâine dimineaţă la oră de vârf o să fac ce fac în fiecare zi. O să fiu în maşină şi o să mă trezesc cu infuzie @dintrafic în loc de cafea. Pe scurtături. Alea mai lungi şi mai libere. Obişnuiesc să şi povestesc ce mi se întâmplă, în timp real, dacă urmăreşti @dintrafic sau #dintrafic. Cică uneori mai ajung oamenii la timp la serviciu datorită mie. Alteori e pur şi simplu fun.

Aşa că ce-ar fi ca mâine dimineaţă să mă ajute pe mine cineva să găsesc scurtăturile? Eşti blocat în intersecţie şi te dai pe twitter? Dă-ne un semn de viaţă cu un reply @dintrafic să ştim să evităm zona. Cum ar fi să ştii în fiecare dimineaţă, live, ce străzi şi intersecţii sunt de evitat şi unde se produc miracole de la mama trafic-de-bucureşti şi dispar toate maşinile?

Mâine dimineaţă în trafic o să fie plin de maşini pe post de umbrele şi plin de conserve proaspăt scoase de sub nămeţi. Plus scuterişti curajoşi proaspăt întorşi din vacanţă. Ce-ar fi ca primăvara asta să ne dăm pe twitter în loc să-i înjurăm în timp ce stăm în spatele lor pentru că nu ne-am gândit că ar fi mai bine s-o luăm prin altă parte?

Reacții

Lasă un comentariu




  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.