Cum ar putea să arate parcările în Bucureşti

8 martie, 2011
parcări | 1 reacţie

Sigur că suntem tare departe de soluţia asta şi că arată cel puţin SF dacă stai să te gândeşti la cum merg lucrurile în Bucureşti.

Şi sigur că Budapesta nu e Bucureşti. Oraşul e mult mai mare şi mai aerisit, iar ungurii au tendinţa să implementeze soluţii rapid – vezi autostrada care porneşte aproape de la graniţa cu România construită în câţiva ani.

Dar n-ar fi frumos? La Universitate sau în Piaţa Revoluţiei. Sub Piaţa Romană sau sub Piaţa Victoriei. Oriunde, până la urmă 😀

Reacții

1 reacție la “Cum ar putea să arate parcările în Bucureşti”

  1. mgc8 pe 12 martie 2011 14:32

    Superb, si nu este SF deloc, de fapt avem deja asa ceva (mai primitiv, e drept, dar pe acelasi principiu):

    http://stirileprotv.ro/stiri/social/primele-parcari-inteligente-din-romania-inaugurate-in-bucuresti.html

    Nu e nevoie decat de cineva in administratie care chiar sa se miste, sa puna mana si sa munceasca putin pentru ce a fost „ales”. Bani exista, 180k€ cat a costat asta e o gluma pentru orice administratie locala… Daca nu se fac este doar lene sau reavointa, nimic altceva.

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.