Recomandări de spălătorii

7 martie, 2011
sfaturi | Comentarii?

Hai să facem o listă, aşa ca de început de primăvară.

Dacă până acum ceva vreme mă interesa ca o spălătorie să fie rapidă şi atât, acum mă uit foarte atent şi la modul în care îmi este spălată maşina. Nu de alta, dar m-am chinuit ceva după dezastrul de la Elite car wash.

Eu ştiu aşa:

1. Spălătoria de la Matei Voievod colţ cu Mecet. 25 de lei interior + exterior, deschisă până la 8 seara. Servicii ireproşabile. Timp de aşteptare mediu, dar unde să şezi la umbră şi la o cafea 😀 Oareşce dificultate în manevrarea maşinii pe-acolo dacă e aglomerat şi nu te pricepi.

2. Spălătoria de pe Splai, din apropiere de podul Mihai Bravu (SC Siveco Auto SRL). Tot 25 de lei interior + exterior. Mult spaţiu şi timp de aşteptare relativ mic. Au avantajul de a avea şi vulcanizare lângă, plus loc cât cuprinde ca să se aşeze frumos maşinile la coadă.

Eu cam aşa prestez de vreo 4-5 ani. Voi?

Lasă un comentariu şi voi adăuga propunerea în articol

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.