Secţii accidente uşoare

21 aprilie, 2011
sfaturi | Comentarii?

Pe principiul mai bine mai devreme decât prea târziu, m-am interesat şi am pus pe hartă secţiile de poliţie unde trebuie ajuns în cazul unei tamponări în Bucureşti.

Recunosc – eram complet pe dinafară, având doar vagi aminitiri despre biroul din Candiano Popescu, singurul pe care l-am vizitat cu treburi de genul ăsta de fapt. Ei bine, surpriză, pentru sectorul 4 locaţia s-a schimbat complet, iar pentru celelalte sectoare habar n-aveam unde se găsesc punctele respective pe hartă.

Deci de-acum e simplu: loveşti maşina prin oraş, identifici sectorul, te uiţi pe harta de mai jos şi îi dai bice către secţia aferentă în termen de 24 de ore. Pentru adresele exacte şi alte detalii, avem pagină separată cu birourile-tamponări (funny name, tho :P).
View Sectii accidente usoare Bucuresti in a larger map

Reacții

Lasă un comentariu
  • Ars poetica

    În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.