Plimbări de duminică

3 aprilie, 2011
întâmplări, spotted | 3 reacţii

Uitasem cât de mişto e să tragi de volan înainte să ajungi acasă şi să mai dai „o tură” prin oraş, sau prin afara lui, aşa, de control. Sună posibil dubios, dar nu găsesc întrebuinţare mai bună pentru o duminică seara, mai ales când afară sunt peste 10 grade, se merge cu geamul deschis, nimeni nu se grăbeşte nicăieri şi… ei bine, mâine e luni.

Două descoperiri scurte ale plimbării de azi:

 • Unii sunt pur şi simplu ţărani. Ditai parcarea subterană pe două niveluri şi ei parchează nici mai mult nici mai puţin decât în mijlocul drumului.

 • După mulţi ani de la accidentul lui Teo Peter avem în sfârşit semne de circulaţie vizibile în intersecţia Dacia cu Polonă. Într-o vreme treceam foarte des prin zonă şi, într-adevăr, semnul de Stop pe care nu l-a văzut americanul în seara respectivă era ascuns după un copac. Aşa a rămas multă vreme. Acum sunt chiar două, plus semafor funcţional, mergem înainte.

Şi dacă tot vine primăvara, e cazul să reîncepem plimbările prin România. Am un Braşov programat peste două săptămâni, dar parcă aş avea mai mare tragere de inimă dacă aş ajunge prin locuri pe unde n-am mai fost niciodată. Idei?

Reacții

3 reacții la “Plimbări de duminică”

 1. mgc8 pe 4 aprilie 2011 01:03

  „dar parcă aş avea mai mare tragere de inimă dacă aş ajunge prin locuri pe unde n-am mai fost niciodată. Idei?”
  Parcă ți-am mai povestit la un moment dat, dar în orice caz eu am în plan o vizită pe acolo la vară, e super fain și merită drumul: Râușor în Masivul Retezat

 2. nashu_mare pe 4 aprilie 2011 09:31

  Drobeta Turnu Severin – alegi o penisiune de pe malul Dunarii. Alegi satul Simian, de langa, si gata!

  Cum ar fi: asta.

 3. pif pe 4 aprilie 2011 12:03

  Interesant. Pun pe listă pentru următoarea tură, oricum mă gândeam la sud-vestul ţării, pe unde n-am ajuns niciodată de fapt. Super. 😀

Lasă un comentariu
 • Ars poetica

  În 2007 căutam un loc de dat cu capul pentru că traficul de Bucureşti devenise insuportabil. Între timp lucrurile s-au schimbat - în bine! - iar azi dintrafic.net a devenit un loc de discuţii despre întâmplările ieşite din comun în trafic, despre psihologia şoferului şi despre cum să facem oraşul mai frumos.